FAQ

Algemene vragen

U kan een aanvraag tot inschrijving doen via onze pagina Inschrijven.

“Informex Vehicle Online” is een systeem voor het ingeven van biedingen en is ter beschikking alle werkdagen en op zaterdag van 7u tot 22u.

De voertuigen bevinden zich in aanvraag van offertes gedurende een bepaalde periode die eindigt op de datum die vermeld staat in “Informex Vehicle Online”.

Het is onmogelijk de biedingen van andere bieders te zien of hoger te bieden.

Enkel de biedingen die Informex ontvangt ten laatste om 22u de dag van de verstrijkingsdatum zullen doorgegeven worden aan de verkoper van het voertuig.

Elke aanvraag van offertes vermeld een geldigheidsduur van 20 dagen vanaf de verstrijkingsdatum.

Gedurende heel deze periode bent u verplicht uw bod na te komen. De aanvaarding van het bod bindt u definitief.

De administratieve documenten van het voertuig, evenals de accessoires, worden samen met het voertuig geleverd bij afhaling of worden door de expert verzonden.

De waarborg wordt gebruikt in geval van nalatige betaling van de facturen van Informex.
Deze waarborg zal teruggestort worden in de maand volgend op de beëindiging van het contract, vrij van de verschuldigde bedragen aan Informex.

Het is belangrijk om ons een Belgisch telefoonnummer van een contactpersoon mede te delen die zowel in het Nederlands als in het Frans kan communiceren, want de eigenaars van de voertuigen, soms particulieren, experten en verzekeringsmaatschappijen drukken zich regelmatig uit in het Nederlands of in het Frans. Het is dus belangrijk dat de aangestelde contactpersoon voldoende kennis heeft van deze twee talen.

Het is niet mogelijk om het programma voor aanvragen van offertes te testen vóór inschrijving.
Per dag worden meer dan 300 voertuigen gepubliceerd op onze site.

De aankoopfactuur van het voertuig wordt geleverd door de verkoper. In geval van problemen, gelieve contact op te nemen met de expert die het dossier beheert.

U kan uw laatste factuur opvragen door op de tab “Mijn rekening” te klikken.


Biedingen

De biedingen van andere bieders zijn niet zichtbaar en men kan er dus ook niet hoger op bieden. 

Informex verhuurt geen depannagedienst voor de afhaling van voertuigen. Wij nodigen u uit om zelf beroep te doen op een depannagedienst.


Voertuigen

Alle merken van voertuigen, motorfietsen en vrachtwagens zijn ter beschikking.

Elke dag bevinden zich meer dan 300 voertuigen in aanvraag van offertes op ons platform. De voertuigen blijven op onze site gedurende 7 dagen. Ongeveer 1.300 voertuigen zijn op dit ogenblik ter beschikking op onze site.

Nog vragen?

Contacteer ons